Uitnodiging Driedaagse September tegen kostprijs

Je hebt afgelopen jaren deelgenomen aan de training ‘Je Geld of je Leven’.

Uit reacties van deelnemers die de training een tweede keer hebben gevolgd bleek dat het erg de moeite waard is deze training nogmaals te volgen. Je hoort nieuwe dingen, je hoort ze anders, er vallen weer andere kwartjes dan de eerste keer.
 Bovendien ben je nu op een andere plek in je leven aanbeland. Je hebt te maken met andere uitdagingen en/of weerstanden, waarbij je hulp kunt gebruiken om deze voorbij te komen.

Misschien is DIT wel het moment bij UITSTEK om nog een keer met je Body Guard om de tafel te gaan en te kijken hoe jij een antwoord kunt ZIJN op deze tijd, in plaats van al het ‘reageren’ dat we om ons heen zien. 

JUIST in deze ingewikkelde Corona tijd is DIT de training die je je eigen wortels en houvast weer geeft. Daarnaast is het een kans om nieuwe mensen goed te leren kennen en hen te kunnen toevoegen aan je kring van ‘groene poppetjes’ waarmee je kunt sparren en waaraan je je kunt optrekken. 

En niet in de laatste plaats: om in een heeeeeeel klein groepje (maximaal 12 deelnemers) op een hele bijzondere en doodstille plek hieraan te werken. Wij zijn verhuisd van Deventer naar Voorst en hebben onze eigen trainingszaal aan huis, op een oude boerderij met een oprijlaan van 500 meter. Rust. Stilte. Natuur. Bezinning. En toch vlakbij Deventer Zutphen en Apeldoorn. Er zijn voor de driedaagse in september – donderdag 24 t/m zaterdag 26 september 2020 – nog enkele plekken beschikbaar.
We kunnen niet garanderen dat er voor alle belangstellenden plek over is. We plaatsen in volgorde van aanmelding c.q. betaling.

Aangezien je al een keer geweest bent, mag je meedoen tegen een onkostenvergoeding van € 97,- excl BTW (normale prijs voor deze training:  € 997,- excl BTW).Dit aanbod blijft niet voor altijd, maar juist nu in Corona doen we het graag nog een keer.

Vanwege Corona werken we met kleine groepen (tot maximaal 12 personen). Inbegrepen in de prijs zijn twee avondmaaltijden en een lunch en koffie en thee.De training vindt plaats op onze nieuwe locatie Hoeve De Kempe in Voorst, midden in de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen.Wil je meedoen, laat ons dat zo snel mogelijk weten.

Stuur een email naar [email protected] en je krijgt direct reactie! 

We hopen dat je erbij bent! Veel liefs,

Suze en Jakko